menu
 • VACATURES
 • CONTACT
Icon

Contact

Heeft u een vraag?
Heeft u hulp nodig, of heeft u een suggestie voor ons?
Contacteer ons gerust via het formulier hieronder.

Of bel ons: +32 9 295 45 20
Tot weldra!


MADIC HOLDING

Icon

Maatschappelijke zetel
MADIC BENELUX - Antwerpen
Brandekensweg 13
2627 Schelle

Exploitatiezetel
MADIC BENELUX - Gent
Poortakkerstraat 90
9052 Sint-Denijs-Westrem

Kantooruren : ma-vrij 8.30 tot 17.00 uur

Icon

sales@madic-benelux.com

Icon

0032/ (0) 9 296 45 20
  ["MADIC BENELUX|dominique.vincent@madic-benelux.com"]
  BERICHT

  CONTRACTEN

  CONTRACTEN

  U kiest uw formule, wij zorgen voor excellente service!

   


  OMNIUM SUPPORT CONTRACT ICT

  Met een Omnium Support Contract ICT staan we voor u paraat, 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Het is dan ook de beste keuze om verkoopstilstand tot een minimum te beperken.

  De jaarlijkse premie geeft u recht op telefonische assistentie en online support alsook volledig gratis interventies (verplaatsing, werkuren én materialen). Dit geldt voor zowel de hardware als de software van uw apparatuur (met uitzondering van brandstofpompen).

   

  Benieuwd?  Ontdek hier nog meer details over het Omnium Support Contract ICT of contacteer ons op nr +32 (0)9 296 45 20.

   


  HET ALL-IN ONDERHOUDSCONTRACT VOOR POMPEN

  Dank zij dit onderhoudscontract verrichten wij tegen een forfaitair bedrag het onderhoud en de herstelling van volgende onderdelen van de in het contract opgenomen pompen:

  • het hydraulische circuit
  • het elektrische circuit
  • het elektronische telwerk

  Zowel de werkuren, de verplaatsingskosten als de vervanging van defecte wisselstukken zijn in dit forfait inbegrepen.

  Wenst u meer informatie over dit contract? Contacteer ons dan telefonisch op 09/296 45 20 of via email op sales@madic-benelux.be

   


  HET IJKINGSCONTRACT

  MADIC BENELUX kan, als vertrouwde partner/leverancier, de wettelijk voorgeschreven periodieke verificaties op uw brandstofpompen uitvoeren. Wij zijn daarvoor geaccrediteerd door BELAC onder certificaat nr 581-INSP.

  Onderschrijf vandaag nog het ijkingscontract, en geniet van betere prijzen, nauwkeurige opvolging van uw periodieke verplichtingen, en de kennis en assistentie van een overigens onpartijdige partner / leverancier.

  Contacteer ons voor meer info op +32 (0)9 296 45 20 of stuur een mailtje naar sales@madic-benelux.com.

   


  DIENSTEN OP MAAT?

  Als u dat wenst kunnen wij u ook onze hulp aanbieden in specifieke situaties.

  Bijvoorbeeld als uniek contactpunt : kent u het gevoel de speelbal te zijn tussen verschillende partijen? U weet absoluut niet wie gelijk heeft, u weet niet waar de oorzaak van het probleem nu ligt. Ligt het aan de software of is de hardware stuk?

  Met Madic Benelux als uniek contactpunt hoeft u zich de vraag zelfs niet meer te stellen. Wij nemen het probleem uit handen en lossen het voor u op.

   

  Wat als ik geen contract heb?

  Ook zonder contract kan u bij ons terecht.

  Maar onze service gebeurt dan volgens een strikte en daardoor soms tijdrovende procedure, waarbij u eerst zal gevraagd worden om een schriftelijke aanvraag te tekenen en terug te sturen via fax of email.

  Elke vorm van assistentie start telefonisch. De helpdesk operator zal eerst samen met u het probleem telefonisch trachten op te lossen.

  Indien dit niet lukt, wordt in samenspraak zo snel mogelijk een field technieker langs gestuurd. Hierbij is er echter geen garantie qua timing wat betreft de interventie.

  De assistentie gebeurt enkel tijdens de kantooruren van 8u30 tot 17u30. Er is GEEN service buiten de kantooruren.