menu
 • VACATURES
 • CONTACT
Icon

Contact

Heeft u een vraag?
Heeft u hulp nodig, of heeft u een suggestie voor ons?
Contacteer ons gerust via het formulier hieronder.

Of bel ons: +32 9 295 45 20
Tot weldra!


MADIC HOLDING

Icon

Maatschappelijke zetel
MADIC BENELUX - Antwerpen
Brandekensweg 13
2627 Schelle

Exploitatiezetel
MADIC BENELUX - Gent
Poortakkerstraat 90
9052 Sint-Denijs-Westrem

Kantooruren : ma-vrij 8.30 tot 17.00 uur

Icon

sales@madic-benelux.com

Icon

0032/ (0) 9 296 45 20
  ["MADIC BENELUX|dominique.vincent@madic-benelux.com"]
  BERICHT

  9810 SITE CONTROLLER

  De 9810 site controller is heel betrouwbaar, flexibel, en uitermate performant.

  Hij heeft nieuwe, krachtigere hardware, een verbeterde user interface en SNMP ondersteuning. De site controller past optimaal in de 19” rack die in samenwerking met u, onze klant, werd uitgedokterd.

   

   

   

  HARDWARE

  De site controller heeft een industrieel 19” design, en is heel eenvoudig te monteren.
  Hij beschikt over een “special feature” waardoor bij een defect van de harddisk toch geen transactie-, configuratie- en statusgegevens verloren gaan. Er is een aanzienlijk geheugen beschikbaar voor transactie- en rapportagegegevens.

  De standaardconfiguratie van de Site Controller bevat één interfacekaart met ondersteuning voor maximaal vier pompcalculators die volgens hetzelfde protocol communiceren. Onze flexibele oplossing kan echter gemakkelijk worden uitgebreid. U kunt maximaal acht interfacekaarten gebruiken voor tankstations met randapparatuur van meerdere fabrikanten.

  De hardware bevindt zich in een sterke metalen behuizing, bevat geen bewegende onderdelen, en heeft dus nauwelijks onderhoud nodig.

   

  SOFTWARE

  Forecourt Management System (FMS)

  Module voor real-time management van de piste op afstand. Deze software module geeft directe toegang tot de site controller via een eenvoudige „text based browser“. Voor het aanpassen van prijzen op de pomp, verkoopsrapporten, tankinhoudsmetingen (indien er niveaumeting geïnstalleerd is), theoretisch wetstock management, apparaatbeheer en configuraties.

  I/O module

  Voor de 9810 is een I/O module beschikbaar met 8 universele in- en uitgangen. Deze wordt met name gebruikt voor de detectie van olie en water in de olie-afscheider en voor het opsporen van lekken in de tanks. Hij geeft meldingen bij een noodstop en toont de status van de aardlekschakelaars.

  Nauwkeurig wetstock management

  De Wetstock Management module zet de metingen van het peilsysteem van centimeters om naar liters. Door deze intelligentie in de site controller te gebruiken, kan een relatief eenvoudig peilsysteem worden toegepast zoals het automatisch peilsysteem MT-1.